Perşembe, Mayıs 06, 2010

Esmer Erkek!

Esmer erkekleri severim, siyah saçlı, koyu tenli, kirli sakallı, hafif kilolu ve göbekli....
Dişler de beyaz oldu mu tamamdır! İşte benim seksi erkek tanımım!

Özellikle boyun koklama, öpme, ısırma gibi fetişlerim var, kendimi güvende hissettiğimden olsa gerek. Boyun, benim için gerçekten özel bir yer ve kesinlikle tahrik etmede en etkili yerlerden biri!

Bazı şeyleri daha baştan söyleyeyim, yeri geldiğinde detaylıca anlatacam elbette, ama şimdi söylemekte yarar var;

Anlatacaklarım olduğuna göre yeterince deneyimim var, ama hala denemediğim şeyler var,

Çok garip olacak belki ama henüz oral seksi denemedim, partnerlerim teklif ve ısrar etti lakin bu konu benim en çekindiğim ve kendimi aciz hissettiğim noktalardan biri..
Anal seks yapmadım, bir nedeni yok aslında, daha önce denemedim, bilmiyorum...
O kadar çeşitli pozisyonlarda denemedim, çoğu pozisyona karşı önyargılıyım, seks dediğin ateşli olur, nefes nefese kalırsın, deyim yerindeyse 'hayvanlar gibi' olmalı, kaba olmalı, vahşi olmalı... Tenler birbirine değmeli ve çiftler göz göze gelebilmeli.. Bu yüzden ben doggy'e karşı baya bi ön yargılıyım mesela:))

Neyse şimdilik bu kadar yeter:))

6 yorum:

  1. Çok ilginç gerçekten. Oral seks gerçekten muhteşemdir. Yapmak da, yapması bilen birinin yapması da. Zira benim de ön koşulum değildir yapılması, çünkü inek yalamasıyla özel muameleyi ayırt edemiyor erkeklerin çoğu. Eğer bu konuda birkaç taktik istersen yazdığım sitede bir yazı var bununla ilgili. http://www.amsiklopedi.com/oral-seks-taktikleri#more-329

    Doggy'ye gelince kamasutradaki yengeç pozisyonuyla birlikte favorimdir benim. Senin gerekçelerini de anlıyorum ama es geçtiğin bir şey var, o da hayaların vajinana temas etmesi ihtimali. En zevkli pozisyonlardan biridir kesinlikle. :)

    YanıtlaSil
  2. artemisia amsiklopediyi takip ediyorum zaten.. partnerime oral seks yaptım, bahsettiğim bana oral seks yapılması..biraz fazla çekiniyorum bu konuda:)
    yengeç pozisyonunu da hiç duymamıştım, araştırıp denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  3. Lise bir ya da ikideyken, yani gayet cinselliğe yabancıyken erkek arkadaşıyla birlikte olan bir kız arkadaşıma aynı şekilde söylemiştim. O da bana daha ziyade vajinal birleşmenin yarattığı hisle ilgilendiklerini söylemişti ve resmen içim rahatlamıştı. Ama dediğim gibi inek yalamasından farklı bir şey olduğunu anlaması gerek erkeklerin. Bizim bir de klitorisimiz var, bilmem farkında mısınız sayın beyler? :)

    Yengeçi de mutlaka dene derim. Farklı şekilleri de var elbet ama ben özellikle koltuk benzeri bir yerde erkeğin üç kat efor sarfettiği, benimse dizlerimi göğsüme yapıştırdığım versiyonunu seviyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. ilginçmiş bu pozisyon ya:)) denemek lazım

    YanıtlaSil
  5. artemisia döktürmüş yine tavsiyeleri, ucundan ben de yararlanayım hemen :)

    YanıtlaSil
  6. Seks konusunda bir kezban ile karşı karşıyayız sanırsam....

    YanıtlaSil